De praktijk – Tandartsenpraktijk Hobbemalaan – Hilversum

De praktijk

De praktijk

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze Tandartsenpraktijk Hobbemalaan. Onze praktijk is in 1980 opgericht door tandarts Brejaart en tandarts Wesstra. In de zomer van 2017 hebben tandarts Wesstra en tandarts Koster de praktijk overgenomen, volledig verbouwd en voorzien van de nieuwste apparatuur. Tandarts Wesstra werkt nog steeds met veel plezier en enthousiasme in onze praktijk. Tandarts Brejaart is op 1-1-2019 met pensioen gegaan. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Tandartsenpraktijk Hobbemalaan verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Mondhygiëne / Behandeling van kinderen. Op de eerste verdieping van onze praktijk zit het tandtechnisch laboratorium van Derk- Jan de Haan. Dit werkt plezierig en snel. Voor bijvoorbeeld de kleurbepaling van kroon of facing hoeft u alleen maar even naar boven te lopen.

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.
Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze ruimtes.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.